Flagdagsparaden 2017 afholdt på Thorvaldsens Plads. Her stillede årets udsendte op for at blive hyldet af det officielle Danmark.

Foto: Anders Fridberg

Kursus i ”Strategisk Ledelse for chefer” havde premiere denne september og bygger bro mellem Master i Militære Studier (MMS) og Forsvarets chefkursus.

 

Få ny viden, færdigheder og kompetencer om det militære chefvirke

På ”Strategisk Ledelse for chefer” vil du få muligheden for at styrke dit strategiske militære chefvirke.

 

Igennem kurset vil du styrke din strategiske evne til at analysere komplekse militære ledelsesmæssige og organisatoriske problemstillinger. Du vil blandt andet også lære at forholde dig kritisk og konstruktivt til både etablerede og nye perspektiver, tilgange og teknologier inden for det militære chefvirke.

 

Du vil få en forståelse af din egen strategiske adfærd og rolle og den effekt, det kan have for interessenter både i og uden for din egen organisation.

 

I løbet af kurset vil du også få inspirerende indlæg fra Forsvarets topchefer samt andre eksterne oplægsholdere. Kurset giver dig også mulighed for at danne et stærkt netværk på tværs af Forsvarsministeriets koncern, som bidrager til en bedre helhedsorientering i forhold til Forsvarets samlede opgaver.

 

Kurset er for dig, som er civil eller militær chef i Forsvaret.

 

Blended learning og mulighed for fleksibilitet

Kurset bliver gennemført som blended learning. Det betyder, at der vil være en kombination af netbaserede læringsaktiviteter og tilstedeværelse i form af foredrag, gruppearbejde og individuelt arbejde.

 

Som kursist kan du vælge mellem to muligheder for kursusforløb:

 

  • Du kan tage kurset som et fast tilrettelagt forløb med en start og en slut.Du kan shoppe kompetenceudvikling efter behov og deltage på de moduler, der er relevante for dig.
  • Dette tostrengede kursusforløb sikrer både individuel fleksibilitet og et sammenhængende kursusforløb for deltagerne.

 

Er du nysgerrig på at vide mere om det militære chefvirke?

Forsvarsakademiet har i samarbejde med Samfundslitteratur netop udgivet bogen ”Militært chefvirke – at skabe handlekraft i komplekse situationer”. Bogen undersøger det krydspres, man kan opleve som leder i Forsvaret.

Læs mere

Kurset starter i foråret 2021

Frist for ansøgning er den 30. oktober 2020. Du ansøger her.

 

Læs mere om kursets formål, målgruppe og pædagogiske metode.