Deltager prøver VR-briller på Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2023

Foto: Forsvarsakademiet

Forsvarsakademiets Uddannelseskonference er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor der deltager ca. 200 medarbejdere, ledere og chefer fra hele Forsvarsministeriets område, som arbejder med uddannelse.

 

Forsvarsakademiets Uddannelseskonference stiller skarpt på fremtidens militære uddannelser og hvordan moderne og fremtidens læringsformer skal forme og styrke forsvarets uddannelser.

 

Indhold

Konferencen gennemføres med diverse indlæg og workshops. Formålet er at sætte fokus på konkrete udfordringer og deres løsninger i forhold til hverdagens uddannelsespraksis i enhederne samt inspirere til, hvordan vi kan planlægge og gennemføre aktiverende og deltagerorienterede læringsaktiviteter i praksis. Der vil være interne og eksterne oplægsholdere, med hver deres indfaldsvinkel.

 

Når temaet for årets konference er endeligt planlagt, vil de fremgå af konferencesiden på FELS-LMS (Moodle).

 

Tilmelding med indkvartering

Der er 187 værelser til rådighed, og for at sikre en bred fordeling af deltagere fra primært Forsvaret samt Forsvarsministeriets styrelser, er der udarbejdet en fordelingsnøgle. Styrelser og myndigheder har således mulighed for at prioritere deltagerne i forhold til, hvem der skal have indkvartering. Hvis du ønsker at deltage i dette års konference med indkvartering, skal du kontakte POC ved din myndighed/styrelse.

 

Du kan kontakte Forsvarsakademiets Uddannelsescenter FAK-KTP-UC@mil.dk, hvis du vil vide, hvem der er ansvarlig (POC) for tilmelding med indkvartering ved din myndighed/styrelse.

 

Tilmelding uden indkvartering

Ud over pladser med indkvartering, er der cirka 50 antal pladser uden indkvartering. Denne mulighed kan benyttes, hvis man kun ønsker at deltage én af dagene eller selv sørger for overnatning. Der vil indgå måltider med denne tilmelding. Disse pladser er efter ”først til mølle”-princippet. Når pladser uden indkvartering er fyldt op, vil systemet automatisk oprette en mulighed for at skrive sig på venteliste.

 

Venteliste

Ønsker du at komme på venteliste med indkvartering, skal du sende en mail med fulde navn og stabsnummer til FAK-KTP-UC@mil.dk. Pladserne fordeles efter tilmeldingsfristen.

 

Forsvarets Uddannelsespris

I forbindelse med konferencen vil vinderen af Forsvarets Uddannelsespris 2024 blive kåret. Se mere her

Spørgsmål til konferencen

Major Morten Steen Petersen

FAK-UC-03

+45 20 23 20 41

 

Specialkonsulent Mia Søgaard Hedlund

FAK-UC-11

+45 72 81 72 23

  • Lokation

    VINGSTED hotel & konferencecenter

  • Hvornår

    Start: 13. november, 2024 - Kl. 08.00

    Slut: 14. november, 2024 - Kl. 12.00