Sergentelever i felten.

Foto: Kamilla Elming Lausten, Forsvarsakademiet

Det nye læringsmateriale 'Instruktør i Hæren' er et opslagsværk, som befalingsmanden kan bruge i forberedelsen af sin undervisning. Med det nye materiale får den enkelte relevant viden, som kan styrke fagligheden, og som kan omsættes til praktiske færdigheder i instruktørvirket i hverdagen.

 

'Instruktør i Hæren' er en kombination af indhold fra undervisningsbogen 'Undervisning i praksis' og Instruktørvirke i Forsvaret, der er tilpasset et digitalt format, så det er blevet dynamisk og brugervenligt.

 

Sådan kan du bruge 'Instruktør i Hæren'

Er du instruktør i Hæren, kan du bruge materialet til hurtigt at strukturere dine lektioner og sikre dig, at du har overvejet alle aspekter i din undervisning.

 

'Instruktør i Hæren' kommer både som en interaktiv pdf på den digitale læringsplatform Moodle og som en håndbog, du kan putte i lårlommen og tage med ud. I den interaktive pdf er der links til videoer og supplerende materialer på Moodle, og du kan finde den via mobil, tablet og computer.

 

Du kan finde materialet via MinUddannelse her

 

Et bredt samarbejde mellem brigaderne, Hærens Sergentskole og Forsvarsakademiets Uddannelsescenter

Materialet er udarbejdet af en arbejdsgruppe, som repræsenterer brigaderne, Hærens Sergentskole og Forsvarsakademiets Uddannelsescenter. Visionen har været at udnytte det digitale potentiale til at styrke uddannelserne.

 

Materialerne er allerede taget i brug på det nye hold på Hærens Sergentskole, som begyndte i december.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til det instruktørfaglige indhold, er du velkommen til at kontakte Chef for Uddannelsessektionen, Hærens Sergentskole KN B.L. Kristensen, på fak-hs-ud01@mil.dk.

 

Har du spørgsmål til materialets udformning, eller hvordan lignende materiale kan udvikles for de øvrige værn, er du velkommen til at kontakte Helle Bro-Nielsen, chef for Forsvarsakademiets uddannelsescenter, på fak-uc-01@mil.dk.