Min Uddannelse logo

Foto: Koncernfælles Kursusadministration

Min Uddannelse er den nye kursusplatform for Forsvarsministeriets koncern, som samler al information vedrørende efteruddannelse, kurser og e-læring ét sted på internettet. På den måde får koncernens medarbejdere og ledere/chefer et overblik over uddannelser og kurser, så det bliver nemmere at understøtte medarbejdernes kompetenceudvikling. Samtidig får chef/leder og medarbejder mulighed for at planlægge kursus- og uddannelsesforløb.

 

 

Trinvis udrulning frem til ultimo 2021

I perioden frem til november vil Min Uddannelse trinvist blive udrullet lokalt ved alle myndigheder. Udrulningen af Min Uddannelse er planlagt i tæt samarbejde mellem Koncernfælles Kursusadministration og repræsentanter fra myndigheder samt styrelser.

 

Løbende forbedring og tilpasning af platformen

På nuværende tidspunkt har Min Uddannelse de væsentligste funktioner tilpasset koncernens behov, og der vil løbende blive tilføjet yderligere funktioner/fortaget tilpasninger.

 

Brugernes deltagelse og input til platformen er og har været helt afgørende for Min Uddannelse. Derfor vil Koncernfælles Kursusadministration fremadrettet teste både funktionalitet og brugervenlighed sammen med dig som bruger og på den baggrund løbende forbedre og tilpasse Min Uddannelse.

Besøg Min Uddannelse

Er du ansat i Forsvarsministeriets koncern, kan du allerede nu gå ind og besøge Min Uddannelse