[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Tak for et par fantastiske dage på Skive Kaserne, hvor 160 medarbejdere; chefer, ledere og uddannelsesfolk -  fra undervisere til administrationsfolk til teknikere til kreative hjerner og praktikere, fik mulighed for at finde inspiration, networke og blande sig i faglige debatter.

Stor tak til vores indlægsholdere fra Forsvarskommandoen, Koncernfælles Kursusadministration, Rigspolitiet, Center for Fremtidsforskning og Forsvarsakademiet. 

Præsentationer fra plenum indlæg kan downloades her:

Forsvarsakademiets fremtidsscenarie for Forsvarets uddannelser
v/ Kontreadmiral Henrik Ryberg, Chef for Forsvarsakademiet

Strategisk Kompetenceudvikling -  UDDANNELSE TIL FREMTIDENS FORSVAR
v/ Kontreadmiral Frank Trojahn, Fg. Chef for Forsvarsstaben

KFKA #Min Uddannelse
v/ major Peter Sejling Sørensen

Arbejdspladslæring i Politiet 
HR Direktør Ina Eliasen og Chefpolitiinspektør Peter Ekebjærg

Læring - uddannelse og de unge
Jesper Bo Jensen, ph.d. Center for FremtidsforskningEr stort og velfortjent TILLYKKE til vinderen af Forsvarets Uddannelsespris 2019, major Torben Nygaard, ved Føringsstøtteregimentets fjernundervisningselement. Torben Nygaard var indstillet for sit mangeårige arbejde med udbredelse og udvikling af fjernundervisning og læringsaktiviteter i Forsvaret – ”Inspektor Gadget”. 

Vi vil glæde os til 2020, hvor vi igen vil invitere til uddannelse, læring og ledelse. Her håber vi at kunne gøre brug af de resultater, vi får fra evalueringen af dette års konference, derfor er det vigtigt, hvis du deltog i konferencen at svare på den evaluering, du har fået i din mailbox.
Vær opmærksom på, at det er et internet-link – også selvom du har modtaget den på FIIN.