[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Lanceringsmødet vil fokusere på konsekvenserne og resultaterne af tendenserne i militære kapaciteter, magtbalancer og forsvarsudgifter over hele verden.

Henry Boyd og Lucie Beraud-Sudreau, eksperter i forsvar og sikkerhedspolitik ved International Institute for Strategic Studies, vil fremlægge deres syn på disse emner.

De vil særligt fokusere på betydningen af de russiske og kinesiske militære kapaciteter og de nuværende europæiske forsvarsspørgsmål (herunder konsekvenserne af Brexit).

Efter præsentationen vil der være en Q&A-session i 30 minutter, hvor publikum vil få mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet er en del af Forsvarsakademiets mål om at formidle ny information og viden til personer med interesse for sikkerhedspolitik, da det kan fremme samarbejdet mellem vores institution og andre relevante institutioner, der arbejder med sikkerhedsspørgsmål.


Tid og sted

Arrangementet foregår tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 14.00-15.00 på Svanemøllens Kaserne, Aud. 118. Det er åbent for alle, der har interesse i forsvars- og sikkerhedspolitik.

Tilmelding
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til chha@fak.dk med dit fulde navn og institutionelle tilhørsforhold. Tilmeldingsfristen er d. 25. februar 2019.