[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Forsvaret har mange dygtige medarbejdere og projekter, der skaber en helt særlig værdi i dagligdagen. Derfor uddeler vi Forsvarets Uddannelsespris på årets uddannelseskonference den 28. og 29. oktober, der hylder de medarbejdere eller initiativer, der udvikler og inspirerer.

Prisen tildeles aktører, der er ekstraordinært, inspirerende, udviklende eller lærende. Kender du den næste vinder af prisen, så indstil ham, hende, dem eller projektet til Forsvarets Uddannelsespris 2019 allerede nu. Der er frist for indstillinger mandag den 9. september 2019.

Det overordnede formål med prisen er at sætte fokus på en af de mange dedikerede medarbejdere inden for uddannelse og læring i Forsvarsministeriet koncern. Ikke mindst at påskønne et af de mange spændende og inspirerende undervisnings- og udviklingsprojekter, som er eller bliver gennemført, samt at sætte særlig fokus på medarbejdere(n), der yder noget særligt i dagligdagen til glæde, inspiration og nytte for de studerende, kursusdeltagere, elever, soldater eller medarbejdere generelt i Forsvarsministeriets Koncern.

Du kan læse mere om indstillingskriterier, dommerkomité, tidligere vindere af prisen på hjemmesiden for Forsvarets Uddannelseskonference 2019.

Indstillingsskema til Forsvarets Uddannelsespris 2019

Tilmeld dig Forsvarets Uddannelseskonference 2019