[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Som tidligere år blev konferencen gennemført med plenum indlæg i auditoriet og mindre ”Faglig FoRum” med hver deres faglige tema – læs mere om de enkelte emner i PROGRAMFOLDEREN. I denne forbindelse vil vi gerne sige stort tak til de myndigheder, som bidrog med hver deres ”Faglig FoRum” og plenum indlæg.

Ekstern oplægsholder var i år Lektor og Ph. d. Jan Bisgaard fra Københavns professionshøjskole, som talte om ”Digitaliserings betydning for didaktikken” og ”Læring i praksis”.

Som noget nyt blev konferencens aftenarrangement gennemført som ”TemaRooms”, der var opdelt i fem forskellige tematikker, som deltagerne kunne melde sig ind på. Det var her deltagerne havde mulighed for at ytre, drøfte, diskutere, sparre og blive inspireret af og med hinanden inden for de fem tematikker.  De fem TemaRooms blev faciliteret af Uddannelsesafdelingen. ”Konklusionerne” vil blive inddraget i den afsluttende opsamling fra konferencen til CH FAK, der havde stort ønske om mest mulig deltagerinddragelse på konferencen og i øvrigt selv deltog, både som deltager og som første indlægsholder – se hele CH FAK indlæg i videoen under denne artikel. 

Har du noget, du gerne vil dele fra konferencen, er du meget velkommen til at skrive til sagsbehandleren:

mape@fak.dk  eller FAK-U-DP06, AFDLD Marianne S.Ø.K. Petersen.