[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Institut for Militære Operationer (IMO) er lykkes med at hente en lang række internationalt anerkendte eksperter som bl.a. David Kilcullen, Martin van Creveld og den pensionerede firestjernede amerikanske general James E. Cartwright samt adskillige andre højtprofilerede forskere fra ind- og udland.

Konferencens liste af talere er blevet mere stjernespækket, end man havde turdet håbe på, hvorfor det også er en tilfreds institutchef for IMO, Jens Ringsmose, der gør status på programmet.

”Vi har gået efter øverste hylde, og det må man sige, at vi er lykkedes med i meget, meget stort omfang. Det er de skarpeste og mest velrenommerede på feltet overhovedet. Så forudsætningerne for, at vi får en kvalificeret og indsigtsfuld debat, er til stede,” siger han.

Konferencens formål er at inspirere og forberede Forsvarets nuværende og kommende ledere på forskellige mulige fremtidsscenarier. Disse vil blive klogere på fremtidens krigsførelse, herunder de teknologiske, politiske og strategiske forandringer, som verdens væbnede styrker står overfor. Konferencen er nu udsolgt og grundet den store interesse livestreamer FAK de forskellige talks via YouTube d. 28. november 2018 (link tilgår på fak.dk).

Se signaturkonferencens program her.