[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Konferencen, der løber af stablen på Svanemøllens Kaserne den 28.-29. november 2018, har til formål at inspirere og forberede Forsvarets nuværende og kommende ledere på forskellige mulige sikkerhedspolitiske fremtidsscenarier, mens et andet formål er at samle det danske sikkerhedspolitiske miljø til en dag med nogle af verdens førende eksperter inden for netop sikkerhedspolitik og krig. Konferencens første dag vil være inddelt i tre hovedsessioner, hvor nationale og internationale forskere vil komme med oplæg samt diskutere fremtidens krigsførelse. Interesserede uden for Forsvarets mure vil kunne deltage i denne del konferencen, mens konferencens anden dag følges op af en intern Forsvarskonferencedag, hvilket bl.a. omfatter en række workshops ledet af værnscheferne samt et afsluttende indlæg fra Forsvarschef General Bjørn Bisserup.

Konferencen er et resultat af en længere planlægning, der har været forankret ved Forsvarsakademiets Institut for Militære Operationer, og akademiet er stolte over, at det er lykkedes at hente internationale eksperter i krigsførelse fra absolut øverste hylde til Danmark. Blandt oplægsholderne optræder internationalt anerkendte navne som David Kilcullen, Martin van Creveld og den pensionerede firestjernede amerikanske general James E. Cartwright samt adskillige andre højtprofilerede forskere fra ind- og udland.

Konferencen finder sted i Auditorium 118 på Svanemøllens Kaserne den 28.-29. november fra klokken 09:00.

For at deltage ved førstedagen som ekstern skal man rette henvendelse til Christian Høj Hansen på signaturkonference2018@fak.dk.  Bekræftelse på deltagelse vil tilgå senest to uger før konferencen. Udvælgelse af deltagere vil ske på baggrund af prioritering samt først-til-mølle princippet.

Interne deltagere fra Forsvaret – herunder akademiet - samt prioriterede deltagere får en individuel invitation med en oplysninger om direkte tilmelding.

Deltagelse ved dag 2 sker kun via individuel invitation.