[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

OBS: Vi oplevede problemer med at livestreame - en optagelse af arrangementet bliver lagt på YouTube onsdag d. 4. maj.

Ambassadør Peter Taksøe-Jensen blev den 15. september 2015 udpeget af Regeringen til at komme med et samlet bud på en stærkere koordinering og samtænkning af Danmarks udenrigs- og sikkerhedspolitik, forsvarspolitik, handelspolitik og eksportfremme samt udviklingspolitik. Derudover blev han også bedt om at præsentere et samlet strategisk bud på kerneopgaver og prioriteter til fremme af Danmarks interesser, herunder også de kommercielle.

Som en eksplicit formuleret delopgave indeholder Taksøe-Jensens udredning også nogle af de byggeklodser, som vil indgå i grundlaget for kommende forhandlinger om et nyt forsvarsforlig efter 2017. Og det er med fokus på netop det kommende forsvarsforlig, at Taksøe-Jensens fremlægger udredningen på Forsvarsakademiet.

Følg arrangementet live på Forsvarsakademiets Youtube, hvor det bliver live streamet kl. 16.00-17.30 på dette link. Du kan også se det efterfølgende på vores Youtube-kanal.

Følg også vores Twitter-profil (@fak_dk)

Arrangementet finder sted den 3. maj kl. 1600-1730 på Svanemøllens Kaserne, bygning 34 (den store gymnastiksal). Arrangementet afholdes i et samarbejde mellem Forsvarsakademiet, Det Krigsvidenskabelige Selskab og Søe-Lieutenant Selskabet. Tilmelding foregår ved en af de to foreninger, mens streamingen kan ses af alle.