[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

I perioden 1. april til udgangen af juni vil Moderiseringsstyrelsen give adgang til helt nye kurser indenfor Microsofts portefølje. De nye kurser fra Børsen består af ca. 1200 videoer som bliver sat sammen i logiske moduler. Kurserne erstatter de kurser der i nogle år har været udbudt i Campus.

Da kontrakten på de gamle kurser udløber med udgangen af marts måned, er det vigtigt at du inden da får afsluttet kurser du eventuelt er begyndt på. Moderniseringsstyrelsen har lovet at sende en huske-mail til dem som endnu har uafsluttede kurser.

Lovstof
Der blev i slutningen af 2015 givet adgang til kurserne Persondataloven og Offentlighedsloven. Begge kurser er blevet et tilløbsstykke selvom der først blive gjort rigtig reklame for dem om et par måneder.

Projektledelseskurser
Statens indkøb har indgået rammeaftaler med 3 kursusleverandører om 3 forskellige uddannelser indenfor projektarbejde. Der er tale om blended learning forløb hvor noget af teorien tages i Campus kombineret med tilstedeværelsesundervisning.

Uddannelserne kan tages på forskellig måde. Enten som et åbent kursus hvor man ”bare tilmelder sig”, eller som et lukket firmakursus hvor der kun er deltager fra egne rækker. Endelig kan man indenfor aftalen lave aftaler om tilpassede forløb.

I modsætning til det meste af den uddannelse du finder i Campus koster projektuddannelser penge. Det er derfor vigtigt at du ved tilmelding husker at oplyse det EAN-nummer som regningen skal sendes til.

Du kan læse mere om Projektledelseskurserne på dette link

Adgang til Campus
Alle fastansatte i Staten har adgang til Campus. På www.fels.dk kan du i supportsystemet læse om hvordan du logger på m.v.

www.info-campus.dk kan du finde Campus kursuskatalog og link til logon-siden.