[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Forsvarsakademiet er inde i en rivende udvikling med hensyn til at gøre sine uddannelser mere forskningsbaserede, senest med akkrediteringen af Master i Militære Studier. Med ansættelsen af lektor Jens Ringsmose, tidligere institutleder ved Syddansk Universitet, styrker akademiet nu forskningsambitionerne. Jens Ringsmose skal som chef styrke forskningen i Institut for Militære Operationer, så også den militære kerneopgave bliver så troværdig og relevant for Forsvaret som muligt. 

 

- Jeg glæder mig til at være en del af en organisation, som SKAL være relevant for sine omgivelser, altså Forsvaret. Institut for Militære Operationer har pligt til at levere den ypperste viden på området. For der er mennesker i Forsvaret, som skal bruge den viden. Det vil jeg arbejde hårdt for bliver en realitet, siger Jens Ringsmose om opgaven i Forsvarsakademiets militære højborg.

 
Jens Ringsmose skal samtidig med sit virke som chef for Institut for Militære Operationer også være prodekan for forskning og være med til at videreføre akademiets positive udvikling hen imod en genakkreditering af Forsvarets officersuddannelser.

 
- Det er kampafgørende, at forskningen gøres relevant via uddannelserne og dermed kommer ud og lever i Forsvaret, siger han.