[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Den 3. marts kl. 14.00-18.00 åbner Forsvarsakademiet dørene for fire timers intensiv videndeling, workshops og foredrag om den militære leders største udfordringer. Det handler om dilemmaledelse, ledelse i praksis og ledelse i en uforudsigelig og kompleks verden.

Alt sammen noget, som de fleste ledere i både private og offentlige virksomheder og organisationer kender til – bortset fra at det i Forsvaret handler det om liv og død. Derfor er ledelse i Forsvaret sat på spidsen.

Uforudsigelighed og konflikt er et grundvilkår for al militær ledelse. Forsvarets militære ledere står hver dag i store etiske dilemmaer, som kræver beslutninger, der risikerer at slå ihjel. Derudover har Forsvaret en helt særlig praksisfokus på ledelse, helt fra sergenten, der står foran sin gruppe til de øverste strategiske ledelseslag, hvor politik og militærfaglighed skal gå i spænd.

På Forsvarsakademiets ledelsesdag deler vi ud af den viden og erfaring, som vores militære ledere og forskere har. Der bliver workshops med dilemmaspil, fortællinger fra fronten, hvor særlige etiske dilemmaer har været i spil, og gæstetale om militær ledelse ved Kim Kristensen, tidligere officer og forfatter til bogen ”Følg mig – ledelse fra fronten”.

Kom og bliv klogere på, hvordan Forsvaret bruger ledelsesteori i praksis – måske kan du selv bruge noget af det.


Tilmeld dig på www.danishdefence.dk/FAK-Ledelsesdag-2016  senest den 24. februar.

Se programmet her

Dagen foregår fra kl. 14.00-18.00 på Forsvarsakademiet på Svanemøllen Kaserne i København.