[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

De ca. 100 deltagere ved årets konference kunne blandt mange andre ting få indblik i, hvordan man bruger interview i sin undervisning, samt betydningen af ”Blended Learning”.

- Der er en konstant udvikling i, hvordan vi underviser, og hvordan vi lærer. Det er dét, vi hvert år sætter fokus på ved uddannelseskonferencen, og vi prøver at give ny inspiration til både lærere, instruktører og uddannelsesansvarlige i Forsvaret, som kan anvendes i den løbende uddannelsesudvikling, fortæller Helge Frøsig-Jørgensen, chef for PFU.

Et andet centralt budskab fra konferencen var udnyttelsen af teknologiens muligheder, der skal understøtte den nye HR-strategi, som kræver en større grad af fjernundervisning og dialog, baseret på digitale kommunikationsplatforme.

Se video og billeder fra Uddannelses konferencen her

Blandt de mange inspirerende indlæg på konferencen var professor Lars Qvortrup, Aalborg universitet, der gav et meget seriøst og levende indlæg om ”Læringsledelse”, hvor han bl.a. talte om pædagogik, herunder at dygtige studerende kræver dygtige lærere, ikke kun fag-fagligt, men i høj grad pædagogisk.

Læs mere om vinderen af Forsvarsakademiets uddannelsespris 2015 her