[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

- Vi blev taget rigtig godt imod på ruten, og det var fantastisk oplevelse at være med, siger Nils Wang, der er chef for Forsvarsakademiet, kontreadmiral og initiativtager til deltagelse i Priden.

Forsvarsakademiet deltog i paraden med ’Blå blink på Priden’, der består af ansatte i Beredskabsstyrelsen og Brandvæsenet, for sammen at sætte fokus på retten til at være sig selv - også i uniform. Som Nils Wang påpegede under Priden, så er retten og friheden til at være den, man vil, netop nogle af de samme værdier, som Forsvaret kæmper for

- Som indgangsportal til alle officersuddannelser har Forsvarsakademiet en hel særlig forpligtelse til at gå forrest, når det handler om mangfoldighed. Med deltagelsen i Copenhagen Pride paraden vil vi gerne vise, at officersgerningen er for alle. Det eneste, der kræves, er vilje og evner, siger Nils Wang.

Det var ikke bare på ruten, at Forsvarsakademiet fik stor opmærksomhed, også medierne stod i kø for at høre mere om Forsvarsakademiets deltagelse i Priden. Neden for kan man se billeder fra Priden og et indslag fraTV Avisen fra lørdag aften.