[Oprindeligt publiceret af Forsvarsakademiet]

Temadage om fjernundervisning 2014

For fjerde gang inviterer Forsvarsakademiet til Temadage om Fjernundervisning. I år gennemføres temadagene på Skive kaserne i dagene 18 – 19. november.

Formålet med temadagene er, at sætte fokus på den forsatte udvikling og brug af fjernundervisning i forsvaret.

Programmet i år vil indeholde indlæg om bl.a. brug af online teknologi i klasserummet, erfaringer med omstillingsprocessen fra tilstedeværelseundervisning til fjernundervisning og online performance. Herudover vil konferencen også komme ind på temaet ”Hvordan kommer jeg i gang”. Se mere om programmet...

Som sidste år vil der blive linet up til et fjernundervisningsTORV, hvor forskellige myndigheder får mulighed for at præsentere deres produkter og hvor du som deltager kan høre om produktet og myndighedens erfaringer fra tilblivelsesprocessen. FAK skal opfordre til, at myndighederne byder ind med oplæg, produkter, debatoplæg m.v., de ønsker at på præsentere på temadagen.

Speed dating

Her får du mulighed for at drøfte en problemstilling, en ide, en udfordring face-to-face med én anden konferencedeltager. Når I har brugt 5 – 6 minutter på jeres meningsudveksling , skifter du til en ny samtalepartner og i den nye konstellation drøfter I sammen problemstilling, ide eller udfordring. Efter 5 – 6 omskiftninger skifter du til et nyt tema og forsætte samtalerne med andre personer om det nye emne.
Er der temaer, problemer du gerne vil have vi tager op i denne ”Speed dating” seance opfordres du til at sende mail med temaet og gerne lidt uddybende tekst. Brug formularen i højre side af skærmen.

Forsvarsakademiet håber at se dig til temadagene om Fjernundervisning.

Direkte link til www.fels.dk/FUTEMA - Klik her!