Medlemmer af FAK Vidennetværk i samtale

Foto: Adam Magyar, Forsvarsakademiet

Nu har du mulighed for at tilmelde dig det årlige seminar i rammen af FAK Vidennetværk den 18.-19. august på Skive Kaserne. Seminaret er med til at understøtte FAK Vidennetværks arbejde for at styrke samarbejdet mellem institutter og skoler, så det understøtter udvikling og kvalitet i uddannelserne på tværs af FAK.

 

På seminaret vil der være videndeling og opbygning af relationer på tværs af alle undernetværk samt indsigt i netværkenes arbejde og findings, og du kan høre oplæg i plenum fra inspirerende oplægsholdere.

 

Seminaret gennemføres i to dele.

 

Vi opfordrer tovholdere og deltagere i undernetværk til at deltage fysisk under hele seminaret.

 

Øvrige medarbejdere og interessenter fra Forsvarsakademiet og Forsvaret inviteres til at deltage online i den første del af seminaret.

 

DEL I

På seminarets første dag (den 18. august 1200-1700) vil du få ny viden og indsigt i udvalgte emner i plenum, og du kan også opleve oplæg fra udvalgte foredragsholdere. Her kan du blive klogere på en række faglige discipliner og lære om den nyeste viden på området.

 

Oplæg og indhold koncentrerer sig om at præsentere arbejdet i rammen af FAK Vidennetværk, herunder arbejdet i udvalgte undernetværk.

 

DEL II

Seminarets aften (den 18. august 1830-2200) og næstkommende formiddag (den 19. august 0830-1130) er målrettet tovholdere og deltagere i FAK Vidennetværks undernetværk. Dette afholdes ved fysisk tilstedeværelse.

 

Her bliver der mulighed for at arbejde og sparre i undernetværkene. FAK Vidennetværk faciliterer denne del af seminaret.

 

Program

Programmet for dagene offentliggøres ultimo juni 2022, men du kan allerede tilmelde dig her.

 

Praktisk information

Tilmeldingsfrist er den 5. august 2022.

 

Seminaret anlægges som 12-12 (internat) for alle, der ønsker at deltage fysisk under hele seminaret.

 

I tilmeldingslinket kan du vælge, hvordan du ønsker at deltage, hvorefter du vil modtage nærmere praktisk information.

  • place Lokation

    Skive Kaserne

  • event Hvornår

    Start: 18. august, 2022 - Kl. 12.00

    Slut: 19. august, 2022 - Kl. 11.30

  • Tilmeld