Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 Mød verden som sprogatlet

Vil du være en del af et intensivt læringsmiljø, og lære et nyt sprog på kun to år?

Som studerende på sprogofficersuddannelsen lærer du et sprog på højt niveau, og møder verden gennem en ny kulturforståelse. Din forståelse for sprogområdets kultur, historie, politik, samfundsforhold og religion er nemlig afgørende for din rolle som tolk og vejleder i dialogen med lokalbefolkningen på vores missioner.

Sprogofficersuddannelsen er en hård uddannelse. Du skal lære 80 nye ord hver dag, plus alt fra samfundsforhold til kulturforståelse. Du får løn og logi, men skal være parat til at bruge mange timer på lektier og fysisk træning udover dine daglige otte timers undervisning. Til gengæld får du et væld af muligheder og oplevelser ud over det sædvanlige, som f.eks. en udsendelse i internationale missioner.

I sommeren 2018 starter nye hold i russisk, arabisk og dari. Uanset hvilket sprog du selv foretrækker, kan du blive tilbudt optagelse på en anden sprogretning efter optagelsesprøverne, da optagelsen afhænger af behovet.


Camillas dagligdag som sprogofficersstuderende i russisk


Camilla startede på uddannelsen som sprogofficer i russisk uden at kunne et ord russisk. Hør hende fortælle om sin dagligdag, om hvad hun har lært om Rusland og hvad, der har overrasket hende under uddannelsen.

Johans dagligdag som sprogofficersstuderende i arabisk


Johan har altid været fascineret af Mellemøsten og er tidligere uddannet journalist. Hør ham fortælle om sin dagligdag som sprogofficersstuderende i arabisk – og om at få åbnet et vindue ind til den arabiske verden.