Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 


Har du ambitioner som leder?

 

Forsvarsakademiets nye officersuddannelser er akademiske lederuddannelser, der virker i praksis.

Ledelse handler om mennesker, Vi uddanner ikke uniformer, men hele personer med integritet og gennemslagskraft. Du kan ikke få andre til at følge dig, hvis du ikke bruger dig selv. Du bliver trænet i at motivere andre, men du skal også have personlig styrke til at sige fra, når det kræves.

Som leder skal du have visioner og kunne lægge planer. Men det går aldrig som planlagt i virkeligheden. Specielt ikke når man skal kunne lede under ekstreme vilkår. Derfor lærer du at forvente det uventede, så du kan handle i en kompleks verden. Det er blandt andet det, der gør vores ledere så efterspurgte – uanset om de bliver hos os eller fortsætter karrieren som ledere i civil.

 

 

Følg dine ambitioner og bliv leder i virkeligheden.

 

 

 

 

 

Akademikere i uniform

Første hold er startet på de nye officersuddannelser. Hvordan har det været at skifte storbyens lune auditorier ud med en militær virkelighed?

 

 

 

 

Ledelse, der virker

Der er en god grund til, at Forsvaret uddanner eftertragtede ledere. Vores viden om ledelse er forfinet gennem århundreder – med livet som indsats.

 

  


Hvad laver en officer?

Hvad sker der, når man går fra skolebænkens trygge rammer til en hverdag som leder i Forsvaret? Hør nyuddannede fra hvert værn fortælle om udfordringer og ansvar i deres første job som officer.

 

 

"Hvis du ikke kan lide mennesker, så glem det.
Der er et vist mål af kærlighed i ledelse."
 
"Skal vi hjælpe bådflygtninge eller
afværge piratangreb?"
Besøg en officersskole

Forsvaret holder løbende arrangementer, hvor du kan besøge en officersskole ved et af de tre værn.

Se arrangementer
Der er flere veje til en officersuddannelse

Vi søger altid efter interne kandidater med gode lederevner og ambitioner om at blive officer. Er du allerede er i Forsvaret, har du flere muligheder for at videreuddanne dig.

Find din interne vej