Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Officersuddannelsen er ikke som andre uddannelser. Du skal have styr på din teori, men det er lige så vigtigt, at du kan holde hovedet koldt i stressede situationer - for det kan ende med at handle om liv eller død. Derfor har vi ofte hovederne oppe af bøgerne og ude i den virkelig verden, hvor vi øver os igen og igen og igen i at træffe de afgørende beslutninger, når det virkelig gælder. Det kræver, at du har en særlig karakter, og at du og dit team kan stole på hinanden. Dannelse og kammeratskab er derfor en lige så essentiel del af din uddannelse, som teori og træning. Her kan du blive klogere på, hvordan det er at uddanne sig som leder på Forsvarsakademiet - med kadetternes egne ord og billeder.

Det første spring

Spring ud fra 400 meters højde med kadetterne fra Hærens officersskole. Efter et intenst kursus med instruktører fra Jægerkorpset springer kadetterne ud over Nordjylland fra Flyvevåbnets C130 Hercules. Spring med her!

Følg med i vores hverdag

Følg med på Instagram, når kadetterne skiftes til at vise
billeder fra deres hverdag på uddannelserne

Hvordan er det egentligt at læse til officer?

Hør Rolfs fortælling om hverdagen som officersstuderende på Hærens Officersskole.

Fysisk træning er en del af din uddannelse, for det er vigtigt, at du er i god form. Vi har løbende fysiske eksamener og deltager både i det nationale og nordiske kadetstævne, hvor vi dyster i discipliner som roning, tovtrækning, forhindringsbanen mm. med og mod andre kadetter. 

En del af optagelsen til uddannelsen er en fysisk test.Du kan downloade appen 'Træn med Forsvaret' som kan hjælpe dig med at træne op til optagelsesprøven.


 

 Apple Google    Windows

Mange kadetter bor i Nyboder, tæt på uddannelsen, Forsvarets Bibliotekscenter på Kastellet - og ikke mindst alle studiekammeraterne. Som kadet vil du have mulighed for at søge om en bolig i Nyboder under din uddannelse.
Du skal have styr på din teori, så du kan bruge den, når du står i en presset situation. Du vil få undervisning i statskundskab, strategi og taktik bl.a. Læs lidt om nogle af de gamle klassikere, vi studerer, og hent Machiavellis 'Krigskunsten' gratis på dansk her.