Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Du kan besøge vores åbne studiekontor, hvor du har mulighed for at komme og tale med studievejlederne fra Forsvarsakademiets officersskoler. Kontoret vil være åbent hver torsdag fra den 2. februar og frem til ansøgningsfristen (15. marts) fra kl. 17.00 – 20.00 på Svanemøllen Kaserne, bygning 1. Du kan booke en tid til personlig vejledning ved at skrive til Kadetliv@fak.dk eller ved at ringe på tlf. 41740570.  Har du ikke mulighed for at møde op fysisk, vil der også være mulighed for enten at ringe eller tage en Skype-samtale.

Du kan også komme ud og besøge officersskolerne. Tilmeld dig under fanerne her og læs mere om de forskellige arrangementer nedenfor.

Vi glæder os til at møde dig!

Den 28. januar, 2017

Uddannelsesdag for alle retninger, Flyvevåbnets Officersskole, Svanemøllen Kaserne


Den 28. februar, 2017

Officer for en dag som Teknikofficer, Flyvestation AalborgDen 1. marts, 2017

Officer for en dag som Kontrol- og Varslingsofficer, Karup

Tilmelding følger

Den 7. marts, 2017

Uddannelsesdag for alle retninger, Flyvevåbnets Officersskole, Svanemøllen Kaserne

Tilmelding følger

Den 8. marts, 2017

Officer for en dag som Operationsstøtteofficer, Karup

Tilmelding følger

Den 18. januar, 2017

Uddannelsesdag for alle retninger, Søværnets Officersskole, HolmenDen 8. marts 2017

Uddannelsesdag for alle retninger, Søværnets Officersskole, Holmen

Tilmelding følger

 

 

Den 18. januar, 2017Uddannelsesdag, Taktisk Officer, Hærens Officersskole, Frederiksberg SlotDen 13. februar 2017Uddannelsesdag, Taktisk Officer, Sødalsparken 20, AarhusDen 14. februar, 2017Uddannelsesdag, Taktisk Officer, Sødalsparken 20, AarhusDen 15. februar, 2017Uddannelsesdag, Taktisk Officer, Hærens Officersskole, Frederiksberg SlotDen 8. marts, 2017Uddannelsesdag, Taktisk Officer, Hærens Officersskole, Frederiksberg SlotSom sprogofficer fungerer du som vejleder for danske soldater overfor den lokalbefolkning, vi er udsendt i blandt. Når du er færdiguddannet bliver du reserveofficer. Vil du høre mere om uddannelsen, så holder vi åbent hus her:


Tirsdag den 28. februar kl. 1600-2000

Århus (FSU)

Tilmelding følger

Onsdag den 1. marts kl. 1600-2000

Odense (Sct. Knuds gymnasium)

Tilmelding følger

Torsdag den 2. marts kl. 1600-2000

København (Forsvarsakademiet)
 
Tilmelding følger

 


Til vores uddannelsesdage kan du få indblik i, hvad en lederuddannelse til officer i Forsvaret byder på, og du kan få svar på mange af de første spørgsmål man stiller sig, når man overvejer at vælge officersuddannelsen. På dagen kan du bl.a. følge undervisningen, hilse på de studerende og lærerne, få en rundvisning, finde ud af hvad man lærer, og hvordan, og prøve en simulator (Søværnet).

Hvis du vil prøve at være officer for en dag, så er du velkommen til at tilmelde dig arrangementet, der introducerer Forsvaret som arbejdsplads og professionen som officer. På dagen kan du hilse på de studerende, lærerne og officererne fra de forskellige værn, få en rundvisning og information om uddannelsen til officer. Og så kommer du til at høre en masse om jobbet, funktionen og virket som officer samt Forsvarets opgaver, som de opleves i den operative hverdag.