Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Officerevents 
Vi inviterer løbende til arrangementer, hvor man kan komme ud og besøge officersskolerne. Kommende arrangementer vil kunne findes her.

Du har også mulighed for at bestille en personlig vejledning med en af vores studievejledere. Hos studievejlederne kan du få svar på dine spørgsmål om officersuddannelserne og få afklaret, om du har de rette kompetencer.  

Du bestiller en tid ved at skrive til kadetliv@fak.dk eller ring på tlf.nr. 25 55 22 47.

Vi glæder os til at møde dig!

Værnsfælles uddannelsesdage


Flyvevåbnet, Søværnet og Hæren inviterer til Værnsfælles Uddannelsesdag onsdag d. 30. januar og lørdag d. 9. marts 2019.


Onsdag d. 30. januar 2019, København (Svanemøllens Kaserne)Lørdag d. 9. marts 2019, København (Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot)Forsvarsakademiet deltager desuden også i flere uddannelses- og karrieremesser rundt omkring i landet i 2019. Her kan du møde os, hvis du er forhindret i at deltage de ovenstående datoer. Hold dig orienteret om disse i menupunktet "Mød Forsvaret på uddannelsesmesser". Vi ser frem til at få en god snak med dig.

Uddannelsesdage


Torsdag d. 21. februar 2019, Uddannelsesdag i Aarhus
Officer for en dag


Torsdag 31. jan. 2019, Operationsstøtteofficer, Aalborg

Onsdag 6. feb. 2019, Teknikofficer, Skrydstrup

Tirsdag 26. feb. 2019, Kontrol- og Varslingsofficer, Karup
Værnsfælles uddannelsesdage


Vi deltager også i Værnsfælles Uddannelsesdag med Søværnet og Hæren, onsdag d. 30. januar og lørdag d. 9. marts 2019.


Onsdag d. 30. januar 2019, København (Svanemøllens Kaserne)Lørdag d. 9. marts 2019, København (Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot)Vi deltager desuden også i flere uddannelses- og karrieremesser rundt omkring i landet i 2019, hvis du er forhindret i at deltage de ovenstående datoer. Hold dig orienteret om disse i menupunktet "Mød Forsvaret på uddannelsesmesser". Vi ser frem til at få en god snak med dig.


Like os på Facebook og hold dig opdateret på vores arrangementer

Uddannelsesdage


Tirsdag d. 26. februar 2019, AarhusOnsdag d. 27. februar 2019, SvendborgTirsdag d. 12. marts 2019, København (Svanemøllens Kaserne)
Værnsfælles uddannelsesdage


Vi deltager også i Værnsfælles Uddannelsesdag med Flyvevåbnet og Hæren, onsdag d. 30. januar og lørdag d. 9. marts 2019.


Onsdag d. 30. januar 2019, København (Svanemøllens Kaserne)Lørdag d. 9. marts 2019, København (Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot)Vi deltager desuden også i flere uddannelses- og karrieremesser rundt omkring i landet i 2019, hvis du er forhindret i at deltage de ovenstående datoer. Hold dig orienteret om disse i menupunktet "Mød Forsvaret på uddannelsesmesser". Vi ser frem til at få en god snak med dig.


Like os på Facebook og hold dig opdateret på vores arrangementer

Uddannelsesdage

København


Onsdag d. 16. januar 2019

Onsdag d. 27. februar 2019

Onsdag d. 6. marts 2019


Jylland og Fyn

Mandag d. 4. februar 2019, Aalborg Kaserne

Tirsdag d. 5. februar 2019, Skive Kaserne

Tirsdag d. 5. februar 2019, Aarhus

Onsdag d. 6. februar 2019, Varde Kaserne

Onsdag d. 6. februar 2019, Esbjerg

Torsdag d. 7. februar 2019, Odense


Tilmeld dig den dag, der passer dig bedst, her:
Værnsfælles uddannelsesdage


Vi deltager også i Værnsfælles Uddannelsesdag med Søværnet og Flyvevåbnet, onsdag d. 30. januar og lørdag d. 9. marts 2019.


Onsdag d. 30. januar 2019, København (Svanemøllens Kaserne)Lørdag d. 9. marts 2019, København (Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot)
Like os på Facebook og hold dig opdateret på vores arrangementer

Uddannelsesdage


Vi holdte åbent hus-uddannelsesdag på Svanemøllens kaserne onsdag d. 12. december 2018. Herfra livestreamede vi oplæg og spørgerunder via vores Facebook-profil, hvor du kan finde videoer fra dagen i januar 2019..Vi deltager desuden også i flere uddannelses- og karrieremesser rundt omkring i landet i 2019. Hold dig orienteret om disse i menupunktet "Mød Forsvaret på uddannelsesmesser". Vi ser frem til at få en god snak med dig.


Like os på Facebook og hold dig opdateret om vores arrangementer og livestream.

Sammen med Forsvarets Personalestyrelse deltager Forsvarsakademiet i flere messer, her er du mere end velkommen til at komme over og få en snak med os.25. januar: Job Dating, Roskilde Universitet (Roskilde)

6. februar: CBS Career Fair, CBS (Frederiksberg C)

6. februar: Praktik og Karrieretræf (MMF), FMS (Fredericia)

1. marts: Åbent Hus Aalborg, Create-Bygningen (Aalborg)

5. marts: Karrieredagene Aalborg, Gigantium (Aalborg Øst)

6. marts: Karrieredagene Aarhus, Radisson Blu (Aarhus C) 

7. marts: Karrieredagene Odense, DOK 5000 (Odense C)
 
8. marts: Karrieredagene KBH, Forum (Frederiksberg C)

26. marts: Praktik og Karrieretræf (MMF): Københavns Maskinmesterskole (Kgs. Lyngby)

27. marts: Jobtræf Aarhus, Navitas (Aarhus C)

10-11. april: DSE Lyngby, DTU Lyngby (Kgs. Lyngby)

Grib muligheden for at opleve Forsvaret helt tæt på til kurset "Officeren, Forsvaret og dansk sikkerhedspolitik - Forsvarets Introduktionskursus til officersuddannelsen".

Kurset vil give dig en oplevelse af Forsvaret helt tæt på, da du vil være med til at overvære en større militær operation, hvor der vil blive indsat soldater, kampvogne, specialstyrker og fly. Samtidigt vil du få mulighed for at sejle på en fregat op gennem Storebælt.


Militær ledelse, forståelse for sikkerhedspolitik og officersgerningen er med til at skabe de rammer, som en officer virker i. Vi vil give dig et indblik i, hvad det kræver at blive og være officer, og hvad det er, som man kan lære i forbindelse med en officersuddannelse.


Det er tre dage med et tæt pakket program, hvor Forsvaret vil sørge for, at du bliver transporteret til og fra de store universitetsbyer til Karup, hvor kurset finder sted. Du vil blive indkvarteret på Flyvestation Karup og få mad og drikke under hele kurset.

Kurset vil blive afholdt d. 16.-18. september 2019 på Flyvestation Karup. Der er mulighed for transport til og fra København, Odense, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.Læs mere om programmet og tilmelding her.


Til vores uddannelsesdage kan du få indblik i, hvad en lederuddannelse til officer i Forsvaret byder på, og du kan få svar på mange af de første spørgsmål man stiller sig, når man overvejer at vælge officersuddannelsen. På dagen kan du bl.a. følge undervisningen, hilse på de studerende og lærerne, få en rundvisning, finde ud af hvad man lærer, og hvordan, og prøve en simulator (Søværnet). 

Du kan også prøve at være officer for en dag. Arrangementet introducerer Forsvaret som arbejdsplads og professionen som officer. På dagen kan du hilse på de studerende, lærerne og officererne fra de forskellige værn, få en rundvisning og information om uddannelsen til officer. Og så kommer du til at høre en masse om jobbet, funktionen og virket som officer samt Forsvarets opgaver, som de opleves i den operative hverdag.