Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

FU Uddannelser i 2019

Indholdsområde

 
Fjernundervisnings (FU) uddannelserne i 2019 
FU Uddannelser 2019
Skemaet kan downloades i større størrelse her fra siden via linket "DOWNLOAD SKEMA".  

FU Uddannelser i 2019 

I forhold til tidligere struktur er modulopdelingen i fjernundervisningsuddannelserne forenklet og reduceret, så der er et samlet grundlæggende FU modul (Introduktion til FU) for alle uddannelser.

26-10-2018 - kl. 11:16
Den modulopbyggede uddannelse består af 3 uddannelser med tilhørende Q, der opfylder hver sit formål. Uddannelsesmatrixen med uddannelser (kolonner) er vist i skemaet, som du kan downloade på nedenstående link.

DOWNLOAD SKEMA

FU-uddannelserne gennemføres i ATutor på FELS på internettet og kan findes i uddannelseskataloget. Når du har tilmeldt dig kurset i ATutor, kan du umiddelbart gå i gang.

Bemærk at FU-udvikleruddannelsen kræver at du skal gennemgå ”Analysemodellen til brug af FU” og ”Projektledelse af FU” umiddelbart før du begynder på tilstedeværelseskurset ATutor LCMS. På disse to FU moduler vil der være både FU og afleveringsopgaver – og du skal regne med at det tager ca. en arbejdsdag.

Husk at blive tilmeldt i Arrangementsstyring (DeMars kode: EGPÆD…), når du vil gennemføre tilstedeværelseskurserne (TU).