Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 

Forsvarets Uddannelsespris 2019

Det overordnede formål med prisen er at sætte fokus på en af de mange dedikerede medarbejdere inden for uddannelse og læring i Forsvarsministeriet koncern – og ikke mindst påskønne et af de mange spændende og inspirerende undervisnings- og udviklingsprojekter, som er eller bliver gennemført, samt at sætte særlig fokus på medarbejdere(n), der yder noget særligt i dagligdagen til glæde, inspiration og nytte for de studerende, kursusdeltagere, elever, soldater eller medarbejdere generelt i Forsvarsministeriets Koncern.

VINDER 2019


VINDER AF FORSVARETS UDDANNELSESPRIS 2019

Er stort og velfortjent TILLYKKE til vinderen af Forsvarets Uddannelsespris 2019, major Torben Nygaard, ved Føringsstøtteregimentets fjernundervisningselement. Torben Nygaard var indstillet for sit mangeårige arbejde med udbredelse og udvikling af fjernundervisning og læringsaktiviteter i Forsvaret – ”Inspektor Gadget”.

Nomineringer

De 5 nominerede

I en tid hvor skolestrukturer, uddannelsesorganisationer og uddannelseskoncepter i hele Forsvaret er under forandring og kan opleves som om, alt bliver kastet op i luften, kommer de indstillede med bud på, at gribe de forskellige dele og få dem godt ned på jorden igen, i helt nye mønstre og sammenhænge, som opstår gennem innovative tilgange til uddannelse, undervisning og faglighed.

De fem nominerede har dommerkomiteen vurderet til at være bredt repræsentative inden for uddannelser i Forsvarsministeriet koncern.

De nominerede er bl.a. valgt på baggrund af opfyldelse af ét eller flere af de syv indstillingskriterier, som i forkortet form er; udvikler nye talenter, udvikler uddannelsens faglige grundlag, fremmer innovation, reflekterer over eget og andres instruktørvirke, har en positiv indvirkning på en uddannelse/uddannelsesforløb, har udarbejdet skriftlige bidrag eller bistår med en særlig ekspertise.

Der er blandt de nominerede både eksempler på den dygtige underviser, som engagerer deltagerne. Der er teamwork, som udvikler uddannelser på alle niveauer i en ny virkelighed med fjernundervisning, og der er faglige områder, som strækker sig fra cyberspace til de blå vidder og udnyttelse af uddannelsesteknologier.

Alle indstillede har været gode kandidater til prisen, og dommerkomitéen takker for den store interesse for Forsvarets uddannelsespris 2019.

Med de fem nominerede får I en mulighed for at stemme på personer og teams, som dagligt bidrager positivt til uddannelse og læring.

Gør din stemme gældende på uddannelseskonferencen 2019.
Faglig FoRUM
Markedspladsen
Se tidligere vindere af Forsvarets Uddannelsespris!

Se hvem der sidder i dommerkomiteen

Information og kontakt