Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2015

Indholdsområde

 
Uddannelseskonference 2015 
Uddannelseskonference 2015
 

Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2015 

FAK årlige uddannelseskonference blev igen i år en stor succes.

UDDKONF 2015Med mere end 100 deltagere fra det meste af Forsvaret og med oplægsholdere fra såvel Aalborg Universitet og en række interne foredragsholdere, blev det en rigtig god konference, hvor der var rig lejlighed til at drøfte alle aspekter af uddannelse og læring.

Konferencen blev gennemført dels i plenum, dels i to workshopperioder. Med uddannelseskonferencens overordnede rammer var der løbende mulighed for sparring og drøftelse. Ikke mindst i de mange workshops var der stor dialog og aktivitet. Deltagerne fik også mulighed for at se og afprøve en række nye læringsprogrammer på FU-torvet, som i år var velbesøgt og her var også mulighed for at snuse lidt til de værktøjer, der anvendes til udvikling af fjernundervisning i Forsvaret.

Tak til alle deltagere, tak til alle oplægs-/foredragsholdere og tak til de, der var med i kulissen for at få det hele til at fungere.

Vi håber at se alle igen den 10. – 11. november til den femte udgave af Temadage om fjernundervisning, som i år vil blive afholdt i Jonstrup.

Tak for årets uddannelseskonference.


På vegne af PFU / FAK
Helge Frøsig-Jørgensen
Sidst opdateret 29-05-2015 - kl. 14:17

Video og billederSe billeder og video fra Uddannelseskonferencen.

Vinderen af Uddannelsesprisen 2015Forsvarsakademiets uddannelsespris gik i år til Team-instruktørvirke fra Air Force Training Centre (AFTC), for Deres udvikling af ny instruktøruddannelse i Flyvevåbnet.

Prisen blev uddelt som afslutning på årets uddannelseskonference, der fandt sted i Skalstrup onsdag og torsdag og bl.a. satte fokus på teknologiens muligheder.

Prisen blev overrakt af stabschef ved Forsvarsakademiet Kommandør Christian Rune til Team-Instruktørvirkes repræsentant Oversergent Søren Romvig Jensen.

FAK havde modtaget mange indstillinger til prisen...

 

Uddannelsesprisen

 

Kontaktoplysninger

Major
Carsten Brender
Tlf.:3915 1331

FIIN: FAK-PFU-FU12
internet: pfu-fu12@fak.dk 

AFDLD, sagsbehandler
Marianne S.Ø.K. Petersen

FAK-PFU-AP6, tlf.: 2555 2028,

Email: PFU-AP6@FAK.DK