Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
Hvad er vigtigt, når vi designer ”Fremtidens militære uddannelser”?

Det sætter vi på dagsorden på Forsvarsakademiets Uddannelseskonference
den 28. - 29. oktober 2019 i Skive. Her skaber vi en mulighed for faglige diskussionsfora, hvor vi tilbyder en unik ramme for tværfagligt samarbejde og videndeling.
Uddannelse og ledelse i Forsvaret er konstant under udvikling og pres. Uddannelses- og læringsforløb skal hele tiden imødekomme effektiviseringskrav, kvalitetskrav, sikkerhedskrav, digitaliseringskrav og rekrutteringskrav – hvad betyder det for fremtidens militære uddannelser? Hvordan sikrer vi, at vi bliver ved med at skabe de bedste uddannelsesmæssige rammer? Og at vores studerende og medarbejdere får en praktisk militærfaglig uddannelse baseret på det nyeste viden og forskning, som grundlag for deres arbejde i det danske forsvar?

Er du chef, leder eller uddannelsesfaglig medarbejder fra Forsvarsministeriets koncern – så er du hermed inviteret til at komme med dine input!

Hvorfor skal du tilmelde dig?
Du skal deltage i konferencen, for at få inspiration, for at komme med dine faglige input til fremtidens militære uddannelser. Der bliver også tid til at debattere, skabe netværk og til at få nye konkrete og praktiske uddannelsesværktøjer med hjem.

I år gennemføres konferencen med to spor:

Chefgruppen: Det nye spor henvender sig primært til chefgruppen med fokus på uddannelsesstyring og -ansvar samt kompetenceudvikling.

Medarbejdere: Som tidligere år vil det andet spor henvende sig til medarbejdere med fokus på uddannelse, undervisning og læring i praksis...

Læs mere...
Faglig FoRUM
Program (PDF udgave
Markedspladsen
Se alt om Forsvarets Uddannelsespris
Information og kontakt