Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsakademiet inviterer til Uddannelseskonference 2018

Indholdsområde

 
Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2018 
UDDKONF 2018
 

Forsvarsakademiet inviterer til Uddannelseskonference 2018 

Det er mig en stor glæde at invitere til Forsvarsakademiets Uddannelseskonference  2018. I år er konferencen for alle myndigheder og styrelser under ministerområdet. 

Uddannelse og Læring i det 21. århundrede.

Jeg ser frem til to inspirerende dage med faglige indlæg og vil gerne takke for de enkelte myndigheders bidrag til konferencen.
Forsvarsakademiets medarbejdere har gjort et stort stykke arbejde for at skabe inspiration, mulighed for videndeling, refleksion, faglige drøftelser og netværke på tværs af niveauer og faglige interesser.

Vores mål er at skabe mest mulig dialog, ikke kun med de mange dygtige og kompetente oplægsholdere, men i høj grad med jer deltagere, så husk at byde ind, når muligheden byder sig, for det er også jeres bidrag, vi har brug for, når Chefen for Forsvarsakademiet skal stå i spidsen for nyordningen af skoleområdet i Forsvaret.
Derfor har vi også valgt, at aftenarrangementet med TemaRooms skal have fokus på deltagernes faglighed. Jeg håber, at I vil deltage konstruktivt og bidrage med jeres faglighed i de forskellige TemaRooms, som I nu vælger jer ind på – og som selvfølgelig vil blive faciliteret af medarbejderne fra Uddannelsesafdelingen.

Alan DammVi skal også uddele Forsvarets Uddannelsespris 2018, som jeg personligt glæder mig meget til, idet jeg ved, at der er mange i Forsvaret, som virkelig brænder for uddannelse og læring – og jeg vil gerne takke for de 23 indstillinger – meget flot! Dommerkomiteen kunne nominere op til fem kandidater, hvilket de har gjort – her fra et stor TILLYKKE med nomineringen til de fem kandidater. 

Husk -  at stemme på konferencens første dag inden kl. 20.00.

Rigtig god konference!

Alan Damm
Kommandørkaptajn
Chef for Uddannelsesafdelingen
Sidst opdateret 09-10-2018 - kl. 15:28

Program 2018

 

Kontaktoplysninger

Spørgsmål til konferencen bedes rettet til Uddannelsesafdelingen ved Forsvarsakademiet:

AFDLD
Marianne S.Ø.K. Petersen
Tlf.: 2555 2028
Mail: mape@fak.dk

MJ
Thomas Larsen
Tlf: 728 17220
Mail: thla@fak.dk

MJ
Michael Thorsen
Tlf: 728 17231
Mail: mith@fak.dk