Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

   

  Sidst opdateret 11-03-2020 - kl. 10:08

    -  

      
  View RSS feed


  01-07-2020
  Ny studieordning for Master i Militære Studier
  Som tidligere varslet i forbindelse med ansøgningsprocessen til Master i Militære Studier (MMS) 2020 så gennemføres der flere justeringer på uddannelsen.


  26-06-2020
  Nu går Forsvarets nye læringsplatform Moodle live
  Forsvarsakademiet er stolte over at kunne præsentere Forsvarets nye læringsplatform Moodle, der går live mandag d. 29. juni 2020. Moodle skal styrke den digitale læring og øge brugervenligheden i fjernundervisningen.


  11-06-2020
  Nu kan du tage efteruddannelse i militær teknologi på Forsvarsakademiet med nyt modul
  Til efteråret udbyder Forsvarsakademiet et nyt værnsfælles modul ’Militær Teknologi’, som skal styrke teknologiforståelsen for den militære leder på et taktisk niveau.


  10-06-2020
  Den Militære Akademiuddannelse endelig godkendt som akkrediteret uddannelse
  Den 10. juni fik Forsvarsakademiet den officielle godkendelse af den nye værnsfælles mellemlederuddannelse for befalingsmænd – den Militære Akademiuddannelse (MAU) – af Uddannelses- og Forskningsministeriets akkrediteringsinstitution.


  10-06-2020
  Styrk din militære faglighed med enkeltfagsmoduler på den Militære Akademiuddannelse
  Du har nu muligheden for at søge om optagelse som enkeltfagsstuderende på den Militære Akademiuddannelse, der gennemføres fra august 2020 frem til ultimo januar 2021.


  08-06-2020
  Genåbning af uddannelsesaktiviteter med fysisk tilstedeværelse på Forsvarsakademiet øst for Storebælt
  Som del af fase 3 og genåbningen af Forsvaret kan Forsvarsakademiet nu genoptage uddannelsesaktiviteter med fysisk tilstedeværelse øst for Storebælt.


  08-06-2020
  Ny rapport om den sikkerhedspolitiske situation i Arktis
  I dag bliver der udgivet en ny rapport om den sikkerhedspolitiske udvikling i Arktis og hvilke udfordringer, det stiller Rigsfælleskabet overfor. Rapporten er udgivet af DIIS med bidrag fra Center for Arktiske Sikkerhedsstudier ved Forsvarsakademiet.


  19-05-2020
  Fordyb dig i emner inden for militære kernefag, og få nye perspektiver med FLEX-moduler
  Du har nu muligheden for at søge om optagelse på Forsvarsakademiets FLEX-moduler, der gennemføres i andet halvår 2020 frem til ultimo januar 2021.


  18-05-2020
  Stor opbakning fra premierløjtnanter og deres chefer til Forsvarsakademiets store undersøgelse af Hærens officersuddannelse
  De sidste besvarelser på dimittend- og aftagerundersøgelsen i Hæren er nu tikket ind, og antallet af besvarelser fra både premierløjtnanter og deres chefer viser stort engagement til at sikre kvalitet og relevans af officersuddannelsen.