Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
 
 

 

Sidst opdateret 08-05-2017 - kl. 13:04

  -  

    
View RSS feed


22-09-2017
Praktikant til Institut for Militære Operationer
Er du interesseret i forskning, internationalt samarbejde og sikkerhedspolitik i Mellemøsten og Sydasien? Så er du måske vores nye praktikant ved Forsvarsakademiets Institut for Militære Operationer.


20-09-2017
Se høring om Danmarks sømilitære udfordringer
Du kan nu se høringen fra Folketingets Forsvarsudvalg om Danmarks sømilitære udfordringer i Østersøen med særlig fokus på ubåde, hvor blandt andet forsker Søren Nørby og Kontreadmiral og chef for Forsvarsakademiet Nils Wang gav oplæg.


20-09-2017
Kommunikationspraktikant søges til Forsvarsakademiet
Kan du skrive let tilgængeligt om tung forskning? Har du styr på de sociale medier? Og kan du holde mange bolde i luften? Så er du måske den kandidat, vi søger som praktikant til Forsvarsakademiets kommunikationssektion i foråret 2018.


18-09-2017
Forsvarsakademiets dekanat søger praktikant til foråret 2018
Er du interesseret i, hvordan forskning og uddannelse i sikkerhedspolitik bedrives og udvikles? Har du lyst til at indgå i et unikt team med alsidige arbejdsopgaver? Er du god til at gribe opgaver, arbejde selvstændigt og bevare overblikket?


18-09-2017
Forsvarsakademiets Pædagogiske Udviklingscenter (FPUC) søger praktikant/praksisstuderende til foråret 2018
Er du interesseret i læring, uddannelse og kompetenceudvikling i en sikkerhedspolitisk kontekst? Har du lyst til at indgå i et unikt team med alsidige arbejdsopgaver? Er du god til at tage initiativ, arbejde selvstændigt og bevare overblikket?


07-09-2017
Nyt brief om Danmarks cyberdiplomati
Nyt brief stiller skarpt på, hvorfor en Digital Genèvekonvention ikke er i dansk interesse, samt hvad dansk cyberdiplomati i stedet bør prioritere.


02-08-2017
Forsvarsakademiet deltager i Copenhagen Pride Parade 2017
For anden gang deltager Forsvaret officielt i Copenhagen Pride Parade, og Forsvarsakademiet går igen med!


18-07-2017
FAK modtager bevilling på 2 mio. kr.
Da Det Frie Forskningsråd offentliggjorde de otte Ph.d.-bevillinger, som rådet har valgt at tildele forskningsprojekter placeret udenfor universiteterne, kunne FAK glæde sig over at have modtaget et af dem.


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nye publikationer og arrangementer.

Abonner