Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

   

  Sidst opdateret 08-05-2019 - kl. 16:55

    -  

      
  View RSS feed


  22-05-2019
  Besøg Forsvarsakademiets nye officielle Facebook-side
  Forsvarsakademiet har fået sin egen officielle Facebook-side, hvor du fremover kan følge med i aktuelle nyheder om vores uddannelser og forskning samt få invitationer til åbne arrangementer.


  21-05-2019
  Kom til åbningsseminar for forskningsprojekt om Forsvarets folkeretlige udfordringer
  Få introduktion til forskningsprojektets baggrund og rammer med oplæg og paneldiskussion om aktuelle folkeretlige udfordringer for Forsvaret.


  16-05-2019
  Den folkeretlige forskning styrkes – Forsvarsakademiet bidrager med praksisnær militær og juridisk viden i nyt forskningsprojekt
  Forsvarsakademiet modtager i samarbejde med Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet en bevilling på hele 9 millioner kroner til at skabe ny viden om de folkeretlige emner og problemstillinger, som dansk Forsvar står overfor de kommende år.


  15-05-2019
  Fordyb dig i emner inden for militære kernefag og få nye perspektiver med FLEX-moduler
  Du har nu muligheden for at søge om optagelse på Forsvarsakademiets FLEX-moduler, der gennemføres i andet halvår 2019 frem til ultimo januar 2020.


  14-05-2019
  Forsvarsakademiet modtager bevilling på 2,7 mio. kr. til forskning i forhold mellem affekt og sikkerhedspolitiske styreformer i byrum
  Maya Mynster Christensen, lektor ved Forsvarsakademiet, har modtaget en bevilling på 2,7 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ’Affective Prevention: Partnership Policing and the Transformation of Urban Governance’.


  13-05-2019
  Forsvarets støtte til Politiet skal undersøges i forskningsprojekt
  Forsvarsakademiet har sammen med Københavns Universitet modtaget en bevilling på hele 2,8 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til forskningsprojektet: ”Særlig hjælp: Forsvarets Støtte til Politiet 1971-2018”.


  08-05-2019
  Vestafrika – Krudttønde eller på vej til fred?
  Kom med til åbent seminar om konfliktdynamikker i den vestafrikanske delregion, arrangeret i samarbejde mellem Udenrigsministeriet, Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS) og Forsvarsakademiet.


  26-04-2019
  ***AFLYST*** Åbent StratCom-seminar "Kampen om narrativet" - hvordan kan vi imødegå fake news og desinformation?
  Kom med til dette års StratCom-seminar torsdag d. 16. maj 2019, hvor vi behandler, hvilke kampe der udspiller sig i informationsdomænet, og hvordan vi kan håndtere dem.


  12-04-2019
  Få et nuanceret indblik i de kurdiske grupperinger i Syrien og Irak til åben boglancering
  Kom med og bliv klogere, når forfatterne præsenterer sin forskning, der gør op med ensidig opfattelse af de forskellige kurdiske grupperinger. Dertil kan du opleve bogens emner debatteret ved DIIS og Mellemfolkeligt Samvirke samt deltage i Q&A.