Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Større samarbejde styrker og udvikler de militære uddannelser

  NDU

  Indholdsområde

   
   
   

  Større samarbejde styrker og udvikler de militære uddannelser 

  På Forsvarsakademiet er vi åbne for at indgå samarbejder - både nationale og internationale - for at erfaringsudveksle og styrke de militære uddannelser. En sådan mulighed blev åbnet, da vi havde besøg af det ukrainske National Defence University.

  02-03-2020 - kl. 10:12

  På Forsvarsakademiet arbejder vi konstant for at skabe relevante og tidssvarende uddannelser med en stærk militær faglighed, og vi deler gerne ud af vores erfaringer med at opbygge militære uddannelser. Vores uddannelsesmæssige opbygning og indhold af officersuddannelserne blev introduceret til en delegation af det ukrainske National Defence University (NDU), da de gæstede Forsvarsakademiet den 17. til 19. februar.

  Under introduktionen var der særligt fokus på militære lederuddannelser og moderne digital læring. Her gav NDU udtryk for et behov for større samarbejde med Forsvarsakademiet for at styrke deres internationale profil og indhold på officersuddannelser for samt at sikre, at deres uddannelser lever op til NATO's standarder. De udtrykte samtidig også stor interesse for at lave en fremtidig fælles konference i Kiev sammen med Forsvarsakademiet.

  Besøget var arrangeret af Center for Stabiliseringsindsatser ved Institut for Strategi med chef for Forsvarsakademiet Henrik Ryberg som vært, mens delegationen fra NDU var ledet af generalmajor Serhii Salkutsan.