Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Premiere: Se vores nye film ”Forsvarsakademiet – til for Forsvaret"

  FAKfilm

  Indholdsområde

   
   
   

  Premiere: Se vores nye film ”Forsvarsakademiet – til for Forsvaret" 

  Hvad er Forsvarsakademiet – og hvordan er vi til for Forsvaret og det danske samfund? Se vores nye film, og bliv klogere på Forsvarsakademiets mangfoldige opgaveløsning.

  02-04-2020 - kl. 10:00
  I dag får vores nye film "Forsvarsakademiet - til for Forsvaret" premiere! En film, der fortæller om, hvad Forsvarsakademiet er, og hvordan vi er til for Forsvaret og det danske samfund.

  Forsvarsakademiet uddanner Forsvaret til at løse de unikke opgaver, Forsvaret har. Det gør vi gennem uddannelser, som er tidssvarende, relevante og fleksible.

  Gennem kvalificeret forskning og udvikling bidrager vi til samfundsdebatten. Vi rådgiver om dansk forsvars- og sikkerhedspolitik og de praktiske udfordringer, samfundet står overfor - både i dag og i fremtiden.

  Lige som resten af Danmark står vi sammen i tidens udfordrende situation i forhold til covid-19, og vi glæder os naturligvis meget til, at vi igen mødes fysisk på vores uddannelser, kurser og arrangementer, når den tid kommer.

  Indtil videre arbejder vi på højtryk for at sikre, at vi kan levere digital fjernundervisning i videst muligt omfang, således at vi kan blive ved med at støtte og uddanne Forsvaret.