Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Nye studerende optaget på MMS og OFU

  Indholdsområde

   
   
  Optagelsesnaevn
   

  Nye studerende optaget på MMS og OFU 

  Den 14. marts 2018 var Optagelsesnævnet samlet til møde for at finde de studerende, der skal være del af optag 2018 på uddannelserne Master i Militære Studier samt Operations- og Føringsuddannelsen.

  23-03-2018 - kl. 13:16
  Processen startede op allerede i august 2017, hvor teksten til opslaget omkring studiepladserne tog form og endelig blev slået op på bl.a. ”Job i Forsvaret” primo oktober.

  Da ansøgningsfristen lukkede d. 19. november, var der 164 ansøgere til studiepladserne, og arbejdet for Forsvarets Personalestyrelse, Forsvarsakademiet samt ansøgernes myndigheder kunne starte. Processen sluttede med mødet i Optagelsesnævnet, hvor ansøgernes myndigheder, Forsvarsministeriets Personalestyrelse samt kontreadmiral Nils Wang som formand som et enigt Optagelsesnævn kunne beslutte hvilke ansøgere, der udgør optag 2018 på henholdsvis Master i Militære Studier samt Operations – og Føringsuddannelsen.

  Der blev optaget 40 ordinære studerende (tager den samlede uddannelse) samt 17 enkeltmodulsstuderende (tager dele af uddannelsen) på Master i Militære Studier samt 14 studerende på Operations- og Føringsuddannelsen.

  Med optag 2018 vil der til august være 197 studerende indskrevet på Master i Militære Studier. Det tal vil dale igen til september 2018 samt igen i marts 2019, når dimittender afslutter deres uddannelse.

  Vi ønsker de optagede tillykke og velkommen til uddannelserne – og håber på, at alle interesserede søger igen, når vi til efteråret kan slå studiepladser op til optag 2019!