Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Kom til forskningsseminar for ph.d.-ansøgere og vejledere

  seminar

  Indholdsområde

   
   
   

  Kom til forskningsseminar for ph.d.-ansøgere og vejledere 

  Den 26. oktober inviterer vi på Forsvarsakademiet til forskningsseminar med fokus på ph.d.-ansøgninger. Er du interesseret i at skrive en ph.d., får du her mulighed for sparring på din projektbeskrivelse.

  17-08-2020 - kl. 10:45
  Vi arbejder hele tiden på at opbygge et stærkt forskningsmiljø med ph.d.-ansøgere på Forsvarsakademiet. Derfor afholder vi dette forskningsseminar. Her vil du som interesseret ph.d.-ansøger, intern som ekstern, få mulighed for at fremlægge din projektbeskrivelse og få feedback fra seminarets øvrige deltagere.

  Tidspunktet for seminaret skal ses i lyset af, at Forsvarsakademiets interne ansøgningsrunde for DFF ph.d.-ansøgninger er den 7. december. Læs mere på vores ph.d.-site her.

  Seminaret er dog ikke forbeholdt ansøgere til DFF, så alle, der arbejder på en ph.d.-ansøgning eller overvejer at lave en på et tidspunkt, skal være velkomne til at deltage i seminaret.

  Alle, der er i gang med at lave en ph.d.-ansøgning, opfordres hermed til at indsende deres projektbeskrivelse (se deadline nederst). Herefter vil de enkelte projektbeskrivelser blive sendt til seminarets deltagere, så hver enkelt ansøger får en session med oplæg og feedback.

  Vi opfordrer meget til, at vejledere deltager i seminaret, da de spiller en vigtig rolle i både ansøgnings- og selve ph.d.-forløbet.

  Det forventes, at de tilmeldte bidrager aktivt og giver feedback på projektbeskrivelserne.

  Ved afholdelse af seminaret tager vi de nødvendige foranstaltninger i forhold til covid-19. 

  Dato: den 26. oktober 2020, kl. 10-14 (inklusive frokost - hosted).
  Sted: Bygning 29, Svanemøllens Kaserne, Ryvangs Allé 1, 2100 København Ø

  Tilmeldingsfrist: den 9. oktober 2020 til jala@fak.dk. Angiv gerne, hvis du bidrager med en projektbeskrivelse.

  Deadline for projektbeskrivelser: den 19. oktober 2020 til jala@fak.dk.

  Du kan se retningslinjerne for en ph.d.-ansøgning på FAK ph.d.-site. Det er et krav, at indsendte projektbeskrivelser er forholdsvis modne, så der er noget at give feedback ud fra.

  For spørgsmål kan du skrive til Janec Helsted Larsen på jala@fak.dk.