Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Kom med til Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2019

  Indholdsområde

   
   
   

  Kom med til Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2019 

  Hvad er vigtigt, når vi designer ”Fremtidens militære uddannelser”? Kom med til Forsvarsakademiets Uddannelseskonference, hvor vi sætter fremtidens militære uddannelser på dagsordenen den 28.-29. oktober 2019 i Skive.

  13-08-2019 - kl. 07:44

  På uddannelseskonferencen skaber vi mulighed for faglige diskussionsfora, hvor vi tilbyder en unik ramme for tværfagligt samarbejde og videndeling.

  Uddannelse og ledelse i Forsvaret er konstant under udvikling og pres. Uddannelses- og læringsforløb skal hele tiden imødekomme effektiviseringskrav, kvalitetskrav, sikkerhedskrav, digitaliseringskrav og rekrutteringskrav – hvad betyder det for fremtidens militære uddannelser?

  Hvordan sikrer vi, at vi bliver ved med at skabe de bedste uddannelsesmæssige rammer? Og at vores studerende og medarbejdere får en praktisk militærfaglig uddannelse baseret på det nyeste viden og forskning, som grundlag for deres arbejde i det danske forsvar?

  Er du chef, leder eller uddannelsesfaglig medarbejder fra Forsvarsministeriets koncern – så er du hermed inviteret til at komme med dine input!

  Hvorfor skal du tilmelde dig?
  Du skal deltage i konferencen, for at få inspiration, for at komme med dine faglige input til fremtidens militære uddannelser. Der bliver også tid til at debattere, skabe netværk og til at få nye konkrete og praktiske uddannelsesværktøjer med hjem.

  Tilmeld dig her

  I år gennemføres konferencen med to spor:
  Chefgruppen: Det nye spor henvender sig primært til chefgruppen med fokus på uddannelsesstyring og -ansvar samt kompetenceudvikling.

  Medarbejdere: Som tidligere år vil det andet spor henvende sig til medarbejdere med fokus på uddannelse, undervisning og læring i praksis.

  Begge spor sætter fremtidens militære uddannelser og profession på dagsorden, og vi kommer til at arbejde med en bred vifte af emner:

  - Pædagogik og didaktik
  - Nyordningens betydning for uddannelserne
  - Akkreditering og kvalitetssikring af militære uddannelser
  - On-the-job-training i de operative enheder
  - Blended Learning – også for chefer
  - Chefens udfordringer – uddannelsesstyring og -ansvar
  - Pædagogisk kompetenceudvikling
  - Digitalisering
  - M.fl.

  Brug konferencen til at blive inspireret og til at skabe faglige og personlige relationer på tværs af koncernen!

  Programmet opdateres løbende på denne side.

  Forsvarets Uddannelsespris 2019
  Kender du én eller et team, der har gjort en særlig indsats eller et projekt, som har haft en særlig betydning i forhold til uddannelse og læring i Forsvaret? Så fortæl mig, hvem det/de er, som fortjener stor anerkendelse.

  Indtast din indstilling på denne side. Jeg vil se frem til at uddele prisen ved årets konference.

  Læs mere om Forsvarets Uddannelsespris 2019 her.

  Vi ses i oktober!

  Henrik Ryberg
  Kontreadmiral, Chef for Forsvarsakademiet

  Invitation til Forsvarsakademiets Uddannelseskonference 2019