Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Invitation til oplæg om "The Military Balance"

Indholdsområde

 
 
 

Invitation til oplæg om "The Military Balance" 

På vegne af Forsvarsakademiet har Institut for Militære Operationer fornøjelsen af at invitere til lanceringsmøde om militærbalance anno 2019.

30-01-2019 - kl. 13:19

Lanceringsmødet vil fokusere på konsekvenserne og resultaterne af tendenserne i militære kapaciteter, magtbalancer og forsvarsudgifter over hele verden.

Henry Boyd og Lucie Beraud-Sudreau, eksperter i forsvar og sikkerhedspolitik ved International Institute for Strategic Studies, vil fremlægge deres syn på disse emner.

De vil særligt fokusere på betydningen af de russiske og kinesiske militære kapaciteter og de nuværende europæiske forsvarsspørgsmål (herunder konsekvenserne af Brexit).

Efter præsentationen vil der være en Q&A-session i 30 minutter, hvor publikum vil få mulighed for at stille spørgsmål.

Arrangementet er en del af Forsvarsakademiets mål om at formidle ny information og viden til personer med interesse for sikkerhedspolitik, da det kan fremme samarbejdet mellem vores institution og andre relevante institutioner, der arbejder med sikkerhedsspørgsmål.


Tid og sted

Arrangementet foregår tirsdag d. 5. marts 2019 kl. 14.00-15.00 på Svanemøllens Kaserne, Aud. 118. Det er åbent for alle, der har interesse i forsvars- og sikkerhedspolitik.

Tilmelding
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til chha@fak.dk med dit fulde navn og institutionelle tilhørsforhold. Tilmeldingsfristen er d. 25. februar 2019.