Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Forsvarsakademiet deltager i Copenhagen Pride Parade 2019 – vil du med?

  Indholdsområde

   
   
  Forsvarsakademiet deltager i Copenhagen Pride Parade 2019
   

  Forsvarsakademiet deltager i Copenhagen Pride Parade 2019 – vil du med? 

  Vær med til at hylde mangfoldighed og deltag sammen med Forsvaret i folkefesten Copenhagen Pride Parade.

  09-07-2019 - kl. 10:33

  Forsvarsakademiet deltager endnu en gang officielt i Copenhagen Pride Parade i København sammen med Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og de øvrige styrelser. Vi går samlet i paraden med gruppen ”Blå Blink”, der også tæller uniformerede ansatte fra brandvæsnet og det præhospitale beredskab.

  Vi deltager i paraden for at støtte op om Forsvaret som en mangfoldig og rummelig arbejdsplads med plads til alle - uanset social baggrund, køn, kultur, religion, seksualitet og etnicitet. Vi ønsker dermed at vise vores støtte til nuværende medarbejdere og fremtidige medarbejdere, der skal vide, de er velkomne i Forsvaret.

  Vi håber, du vil gøre os selskab i paraden, hvor bl.a. chef for Forsvarsakademiet kontreadmiral Henrik Ryberg atter går med.

  Dato og sted
  Copenhagen Pride Parade finder sted lørdag den 17. august 2019 i København med start ved Frederiksberg Rådhus.

  Tilmelding
  Alle ansatte i Forsvaret er velkomne til at deltage. Af hensyn til Forsvarets planlægning, bedes du som ansat tilmelde dig paraden via Trippus.
  Der er tilmeldingsfrist den 11. august 2019.

  Se i øvrigt Forsvarets Facebook-begivenhed for sin deltagelse i paraden.

  Program

  12.00 Vi mødes på Frederiksberg Brandstation (Howitzvej 26, 2000 Frederiksberg), hvor der vil være briefing og en let forfriskning.
  12.45 Fælles afgang til Frederiksberg Rådhusplads/Smallegade.
  13.00 Paraden sættes i gang.
  ca. 16.00 Paraden ankommer til Københavns Rådhusplads. Vi samles til afslutning og fællesbillede på Hovedbrandstationen (H.C. Andersens Boulevard 25).


  Yderligere information
  Du kan se praktiske detaljer på tilmeldingssiden for ansatte i Forsvaret, og på Copenhagen Pride Parades egen hjemmeside.

  Har du yderligere spørgsmål om Forsvarets deltagelse i Copenhagen Pride Parade, kan du rette henvendelse til chefsergent Inge Pejtersen, FPS-LE-CHPS, tlf.nr. 72819086 eller Meral Mian, FPS-LE-PERS2, tlf.nr. 72819591.

  #værdatkæmpefor #servewithpride #dkforsvar

  Forsvarsakademiet til Copenhagen Pride Parade 2019