Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Deltag i skriveworkshop med The Scandinavian Journal of Military Studies

  smjs

  Indholdsområde

   
   
   

  Deltag i skriveworkshop med The Scandinavian Journal of Military Studies 

  Kom med til workshop den 14. juni 2020 med The Scandinavian Journal of Military Studies (SJMS) i Stockholm, hvor du, der forsker indenfor militære studier, kan træne dine skrivekundskaber og forbedre dine muligheder for at publicere.

  31-01-2020 - kl. 13:01
  Formålet med workshoppen er at hjælpe deltagerne med at forstå de specifikke forventninger, der er til akademisk skrivning – både generelt og som konkret bidrag til SMJS.

  Workshoppen henvender sig til mindre erfarne skribenter og forskere, som er i starten af deres karriere.

  Workshoppen bliver faciliteret af lektor, ph.d., Anne Roelsgaard Obling og lektor, ph.d., Anders Klitmøller fra Institut for Ledelse og Organisation ved Forsvarsakademiet, København.

  SMJS er et online tilgængeligt tidsskrift, som publicerer både originale forskningsartikler og mere praksisorienterede artikler, der er relevante for den militære profession og organisation både i og udenfor Skandinavien.

  Tid: Søndag den 14. juni 2020

  Sted:
  The Swedish Centre for Studies of Armed Forces (CSMS), Stockholm

  Tilmelding og praktisk information
  Frist for ansøgning til workshoppen er den 1. marts 2020.
  Læs mere om workshoppen og krav til ansøgningen her.


  Scandinavian Journal of Military Studies (SMJS) er udgivet af Scandinavian Military Studies (SMS), som er et samarbejde mellem Center for Militære Studier ved Københavns Universitet, Forsvarets høgskole, the Swedish Centre for Studies of Armed Forces and Society (CSMS) og Forsvarsakademiet.