Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

Anja Dalgaard-Nielsen ansat som Professor II ved SEROS

  Indholdsområde

   
   
   

  Anja Dalgaard-Nielsen ansat som Professor II ved SEROS 

  Anja Dalgaard-Nielsen ansættes 1. dec. som Professor II ved Centre for Risk Management and Societal Safety ved Universitetet i Stavanger. Professoratet er en 20% stilling, der oppebæres ved siden af Anjas stilling som chef for Institut for Strategi.

  09-10-2018 - kl. 12:34
  Centre for Risk Management and Societal Safety (SEROS) er et tværdisciplinært center, der forsker i krisestyring og samfundssikkerhed. Anja skal bidrage til at styrke centrets internationale forskningsprofil, ligesom hun vil få en nøglerolle i centrets rådgivning af den norske regerings Board of Societal Safety and Emergency Management hvad angår forebyggelse af voldelig ekstremisme.

  Det nye samarbejde med Universitetet i Stavanger skal bidrage til at styrke Forsvarsakademiets forskning i hybride, grænseoverskridende trusler yderligere, ligesom Forsvarsakademiet, i lyset af det seneste forsvarsforligs markante fokus på Forsvarets bidrag til den nationale sikkerhed, kan drage nytte af SEROS's stærke profil på forskning i krisestyring og samfundssikkerhed.

  Udnævnelsen understreger Forsvarsakademiets succes med at etablere sig som et internationalt anerkendt forsknings- og uddannelsesmiljø. Forsvarsakademiet indgår i forvejen i et lignende samarbejde med Center for War Studies ved Syddansk Universitet, hvor Peter Viggo Jakobsen er ansat som Professor II.