Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 

Kurser ved Forsvarsakademiet

Forsvarsakademiet udbyder en række kortere kurser, primært til Forsvarets ansatte. Kurserne er dels baseret på akademiets forskning og dels på den erfaring og udvikling, der sker i Forsvaret og i samfundet. Nedenfor kan du finde information om og kontaktpersoner på Forsvarsakademiets kurser. Se også længerevarende kurser under Videreuddannelseskurser i menuen. 

Ledelsesudvikling

Militære operationer

Sikkerhedspolitik

Øvrige

Kurser

Videreuddannelseskurser (VUK)

Forsvarets videreuddannelseskurser er en del af Forsvarets fleksible videreuddannelsesforløb. De er adgangsvejen til et højere funktionsniveau for officerer. Videreuddannelseskurserne giver mulighed for som ekspert eller sagsbehandler at videreuddanne sig inden for specifikke militærfaglige områder, som ikke udbydes i det civile uddannelsessystem.

Videreuddannelseskurser i Flyvevåbnet

Videreuddannelseskurser i Søværnet

Videreuddannelseskurser i Hæren

Studievejledning
Studiekontor

Tilmelding

Er du ansat i Forsvaret, skal du tilmelde dig via Arrangementsstyring. Du kan se tid og sted for kurserne i Uddannelseskataloget under HR-portalen på intranettet.

Er du ikke ansat i Forsvaret kan du tilmelde dig visse af kurserne. De kurser, der tilbydes eksternt, vil altid blive slået op under nyheder og på Forsvarsakademiets LinkedIn.