Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Hovedmenu

Menu

 
 
 

  Indholdsområde

   
  Nyheder 
   

   

  Sidst opdateret 08-05-2019 - kl. 16:55

    -  

      
  View RSS feed


  19-06-2019
  Ny dekan ved Forsvarsakademiet
  Forsvarsakademiet har ansat Peter Dahl Thruelsen som ny dekan.


  12-06-2019
  Mød Forsvarsakademiet på Folkemødet
  Vi deltager i Folkemødet på Bornholm d. 13-16. juni 2019 sammen med Forsvaret. Mød os og få indblik i militære perspektiver på emner som uddannelse, fremtidens højteknologiske krige, NATO, soldaten tæt på og meget andet.


  29-05-2019
  Nyt policy brief om den politiske og sikkerhedsmæssige situation i Afghanistan
  Læs det nye policy brief fra Institut for Militære Operationer, der omhandler en række større forandringer, der ventes at transformere det politiske og sikkerhedsmæssige landskab i Afghanistan.


  27-05-2019
  Nyt operativt kursus for reserveofficerer på Forsvarsakademiet
  Vi har endelig glæden af at tilbyde et nyt kursus for officerer af reserven, til glæde for reservepersonel, som gør tjeneste i bataljons- og brigadestabe, og som ønsker at opkvalificere sine føringsmæssige kompetencer.


  22-05-2019
  Besøg Forsvarsakademiets nye officielle Facebook-side
  Forsvarsakademiet har fået sin egen officielle Facebook-side, hvor du fremover kan følge med i aktuelle nyheder om vores uddannelser og forskning samt få invitationer til åbne arrangementer.


  21-05-2019
  Kom til åbningsseminar for forskningsprojekt om Forsvarets folkeretlige udfordringer
  Få introduktion til forskningsprojektets baggrund og rammer med oplæg og paneldiskussion om aktuelle folkeretlige udfordringer for Forsvaret.


  16-05-2019
  Den folkeretlige forskning styrkes – Forsvarsakademiet bidrager med praksisnær militær og juridisk viden i nyt forskningsprojekt
  Forsvarsakademiet modtager i samarbejde med Det Juridiske Fakultet Københavns Universitet en bevilling på hele 9 millioner kroner til at skabe ny viden om de folkeretlige emner og problemstillinger, som dansk Forsvar står overfor de kommende år.


  15-05-2019
  Fordyb dig i emner inden for militære kernefag og få nye perspektiver med FLEX-moduler
  Du har nu muligheden for at søge om optagelse på Forsvarsakademiets FLEX-moduler, der gennemføres i andet halvår 2019 frem til ultimo januar 2020.


  14-05-2019
  Forsvarsakademiet modtager bevilling på 2,7 mio. kr. til forskning i forhold mellem affekt og sikkerhedspolitiske styreformer i byrum
  Maya Mynster Christensen, lektor ved Forsvarsakademiet, har modtaget en bevilling på 2,7 millioner kroner fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ’Affective Prevention: Partnership Policing and the Transformation of Urban Governance’.